Bli medlem i Karlstad Studentkår

24 augusti är det dags för höstens terminstart vid Karlstads universitet, men redan från 16 juli kan du bli medlem i studentkåren. Trygghet, inflytande och studentrabatter är bara några av de förmåner du får som medlem.

Från 16 juli kan du enkelt lösa medlemskap via vår medlemsportal medlem.karlstadstudentkar.se. Klicka på "Ny medlem" och betala med kort. På det sättet slipper du köa i kårexpeditionen för att bli medlem vid terminstarten!

Priset för medlemskap i Karlstad Studentkår är 250 kronor för ett år eller 150 kronor per termin. Det är samma pris för alla studenter och doktorander, oberoende av studietakt.

Medlemskort = Mecenatkort

Studentkårens medlemskort är ett orange Mecenatkort. Kortet bevisar ditt medlemskap i studentkåren och ger dig rätt till både Mecenats och Karlstad Studentkårs rabatter och förmåner. När du löst medlemskap skickas medlemskortet automatiskt till din folkbokförda adress. 

Mecenatkortet är en medlemsförmån. För att få ett Mecenatkort behöver du alltså vara medlem i Karlstad Studentkår. 

Bli medlem – Det lönar sig

Vi på Karlstad Studentkår jobbar för att din studietid på Karlstads universitet ska vara så bra som möjligt. Du träffar oss redan vid terminstart och vi finns med dig under hela läsåret. Trygghet, inflytande och studentrabatter är bara några av de förmåner du får som medlem i studentkåren. Karlstad Studentkår är helt enkelt navet i studentlivet och den enade studentrösten!

Läs mer på karlstadstudentkar.se/bli-medlem

Frågor? Kontakta oss på studentkaren@karlstadstudentkar.se

Välkommen till Karlstad och terminstarten HT15!