Välkomstgåva till inflyttade studenter

Karlstads kommun ger studenter som folkbokför sig i Karlstad en välkomstgåva! När du folkbokfört dig i staden och blivit medlem i studentkåren kan du hämta ett presentkort laddat med 500 kr att använda i Karlstad. Hämta välkomstgåvan hos Karlstad Studentkår.

Vad roligt att du valt att studera just här, varmt välkommen till Karlstad och Karlstads universitet. I samband med att du byter bostadsort är det viktigt att du ändrar din folkbokföring. Inte bara för att lagen säger det, utan för att du har nytta av det! Folkbokföringen ändrar du lätt som en plätt på skatteverket.se/studentflytt.

Karlstads kommun bjuder på presentkort

Efter att du som inflyttad student och medlem i studentkåren folkbokfört dig i Karlstad kan du hämta ut din välkomstgåva, ett presentkort laddat med 500 kronor som du kan använda i Karlstad centrum. Hämta välkomstgåvan hos studentkåren.  

Med välkomstgåvan kan du handla allt från kläder och prylar till mat, fika på caféer eller äta på restaurang. Du kan också använda välkomstgåvan för att för att ladda ditt busskort. Läs mer om vad du kan använda presentkortet till på centrumkarlstad.se

Såhär gör du

  1. Folkbokför dig på din nya adress i Karlstad via skattverket.se/studentflytt
  2. Ta fram ett personbevis på skatteverket.se, för att kunna visa upp att du ändrat din folkbokföring under perioden 2014-11-01 till 2015-10-31.
  3. Bli medlem i Karlstad Studentkår, till exempel via medlem.karlstadstudentkar.se
  4. Ta med dig legitimation, bevis på din folkbokföring och ditt kårmedlemskap till kårexpeditionen (intill Transformum) på Karlstads universitet.

För mer information besök karlstad.se/student

Varmt välkommen – och lycka till med studierna!

Bild: Karlstads kommun