Temadagar om studiehälsa

Välkommen till studiehälsodagarna 12-14 oktober: ”Livet-sexet-plugget”! Föreläsningar och workshops är i Frödingsalen (1B 364). I Gläntan finns en minimässan där du bland annat kan träffa studentkåren och prata om engagemang, studiemiljö och studieliv.

De tre temadagarna om studiehälsa är måndag 12, tisdag 13 och onsdag 14 oktober kl. 12-16 alla tre dagarna. Ingen anmälan krävs och allt deltagande är gratis.

De ämnen som behandlas under dagarna är till exempel din egen livsinvestering, näthat och nätkärlek, att vara utsatt för våld, hur det går att skriva akademiskt, vad det finns för sexstilar och mycket mer.

Programmet finns på Studiehälsodagarnas Facebook-event eller på kau.se/studenthalsan

Prata med studentkåren på minimässan!

På Studiehälsodagarnas minimässa i Gläntan kan du träffa spännande och intressanta utställare.

Studentkåren finns självklart på plats, kom och berätta för oss vad vi kan göra för att din studietid ska vara så bra som möjligt (både på och utanför universitetet)! Vi bjuder på kaffe och te.

Måndag 12 oktober kl. 12-15
Fokus idag är på studiemiljö och hur studenterna mår. Kom och lämna input på frågor som till exempel: Hur trivs jag med min boendesituation? När mår jag som bäst? När mår jag som sämst? Vad får mig att fokusera?

Tisdag 13 oktober kl. 12-15
Den här dagen handlar det om engagemang! Vad engagerar mig? Kan engagemang påverka mitt studieliv? Kan jag bli delaktig? Hur får jag hjälp om jag behöver det? Kan studentkåren hjälpa till? Kom och diskutera och lämna dina synpunkter.

Onsdag 14 oktober kl. 12-15
Idag kan du göra studentkårens quiz om studiemiljö! Svara på frågorna som sitter på skärmen och lämna in dem till studentkåren på plats. Vår studentkårs-person sitter på svaren så det kan verkligen löna sig att snacka studiemiljö... Quizet handlar om vad studentkåren kan göra för att studenter ska få bättre studiehälsa och livskvalitet.