Medlemsansvarig/ Studieorganisatör

Karlstad Studentkår har slagit medlemsrekord och har nu över 4000 medlemmar! Därför söker vi nu dig som vill utveckla medlemskapet i studentkåren och stärka studentföreningarnas arbete. Som medlemsansvarig/studieorganisatör är du strukturerad, utåtriktad och bra på att knyta kontakter. Tjänsten är på heltid.  Ansök senast 31 januari 2016.

Karlstad Studentkår är studentkåren för studenterna vid Karlstads universitet. I organisationen ingår bland annat drygt 4000 medlemmar, sex sektioner, ett trettiotal studentföreningar, ideellt engagerade studenter, projektgrupper, Karlstads studenttidning samt tre anställda tjänstemän och fyra heltidsarvoderade förtroendevalda presidialer. Som medlemsansvarig/studieorganisatör blir du vår fjärde anställda tjänsteman. Välkommen att arbeta med oss!

Läs hela platsannonsen här

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2016. Tjänsten omfattar heltid (100 %), med en provanställning på 6 månader och möjlighet till tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till: studentkaren@karlstadstudentkar.se

Frågor kan ställas till Karlstad Studentkårs ordförande Amanda Green, 054-700 14 87 eller ordforande@karlstadstudentkar.se

Om tjänsten

Du arbetar cirka 50 procent som studieorganisatör och cirka 50 procent som medlemsansvarig, totalt en heltidstjänst. 

Som medlemsansvarig hos Karlstad Studentkår är det din primära uppgift att utveckla medlemskapet och vårda de medlemmar som finns i organisationen. Du ska vara studentkårens kontaktperson för studentföreningar och sektioner samt organisera Karlstad Studentkårs utåtriktade verksamhet, t.ex. medlemsaktivitetet, kampanjer, mässor och terminstart. Du ska också anordna sociala aktiviteter för ideellt engagerade studenter.

Som studieorganisatör jobbar du i samarbete med Folkuniversitetet och är den som organiserar och utvecklar studieservice och kulturarrangemang inom studentvärlden. Du kommer jobba nära studentföreningar och sektioner kopplade till Karlstad Studentkår och Karlstads universitet. Syftet är att utveckla ett folkbildande arbetssätt och att stärka samarbetet mellan Karlstad Studentkår, studentföreningarna och Folkuniversitetet.

Erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av universitetsstudier, gärna på Karlstads universitet. Du får gärna ha kunskaper om att leda projekt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av studentföreningar eller andra typer av ideella organisationer. Du bör vara duktig på att knyta kontakter och bygga långsiktiga samarbeten, eftersom du i rollen som medlemsansvarig/studieorganisatör kommer att samarbeta med såväl studenterna och Folkuniversitetet som aktörer från det privata näringslivet, kommunen och universitetet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är samarbetsorienterad, självständig i ditt arbete, initiativtagande och är bra på att skapa och vårda sociala kontakter. Du är bra på att få saker att hända! Du är bra på att arbeta med människor och som person är du hjälpsam, tydlig, strukturerad och utåtriktad. Föreningsvana är meriterande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. 
Läs mer: folkuniversitetet.se

Om Karlstad Studentkår

Karlstad Studentkår är navet i studentlivet och den enade studentrösten. Studentkåren tar vara på studenternas intressen, ger alla studenter hjälp och stöd samt organiserar studentinflytandet på Karlstads universitet.
Läs mer: karlstadstudentkar.se/om-oss