Ny termin - bli medlem redan nu

25 januari är det första dagen på vårterminen vid Karlstads universitet, men redan nu kan du bli medlem i Karlstad Studentkår! Trygghet, inflytande och studentrabatter är bara några av de förmåner du har som kårmedlem.

Från 11 januari kan du enkelt lösa medlemskap för vårterminen
via vår medlemsportal medlem.karlstadstudentkar.se. Klicka på "Ny medlem" och betala med kort. På det sättet slipper du köa i kårexpeditionen för att bli medlem vid terminstarten!

Priset för medlemskap i Karlstad Studentkår är 150 kronor för vårterminen. Det är samma pris för alla studenter och doktorander, oberoende av studietakt.

Medlemskort = Mecenatkort

Studentkårens medlemskort är ett orange Mecenatkort. Kortet bevisar ditt medlemskap i studentkåren och ger dig rätt till både Mecenats och Karlstad Studentkårs rabatter och förmåner. När du löst medlemskap skickas medlemskortet automatiskt till din folkbokförda adress. 

Mecenatkortet är en medlemsförmån. För att få ett Mecenatkort behöver du alltså vara medlem i Karlstad Studentkår. 

Bli medlem – Det lönar sig

Vi på Karlstad Studentkår jobbar för att din studietid på Karlstads universitet ska vara så bra som möjligt. Du träffar oss redan vid terminstart och vi finns med dig under hela läsåret. Trygghet, inflytande och studentrabatter är bara några av de förmåner du får som medlem i studentkåren. Karlstad Studentkår är helt enkelt navet i studentlivet och den enade studentrösten!

Läs mer på karlstadstudentkar.se/bli-medlem

Terminstart VT 2016

Karlstad Studentkår bjuder in dig till en härlig start på vårterminen:

Tisdag 12 januari
Kårexpeditionen öppnar, välkommen till oss!

Tisdag 19 januari
Studentkårens medlemskaffe: Tredje tisdagen i månaden (under terminerna) så bjuder vi alla kårmedlemmar på morgonkaffe, håll utkik efter var vi står denna gång. Glöm inte ditt medlemskort (Mecenatkort) för att visa att du är medlem. Självklart funkar även kortet i mobilen.

Måndag 25 januari
Vårterminen 2016 börjar, välkomna till Karlstads universitet.

Tisdag 26 januari
Studentmatchen VT16! Karlstads stolthet Färjestad BK möter svenska mästarna Växjö Lakers. Kårmedlemmar betalar bara 50 kr för sittplatsbiljett till matchen. Biljetter säljs endast i kårexpeditionen.
Facebook-event: facebook.com/events/703983589732955

Fredag 5 februari
Nystartsfesten: Little Jinder spelar och Icona Pop kör DJ-set! Kårmedlemmar kan köpa sin biljett till Nystartsfesten för bara 150 kr (ord. pris 220 kr + förköpsavgift). Medlemsbiljetter säljs endast i kårexpeditionen.
Facebook-event: facebook.com/events/428101210717142

Frågor? Kontakta oss på studentkaren@karlstadstudentkar.se

VÄLKOMMEN!