Terminsstarten 2017

Måndag 28 augusti: Första dagen för HT-17
Höstterminen drar officiellt igång! Det blir ett särskilt välkomnande för nya studenter i Aula Magna och vi öppnar vår expeditionen redan klockan 08.00. Vi kommer dessutom att finnas tillgängliga i aulafoajén utanför just Aula Magna.

Tisdag 29 augusti: Stadsvandringsfesten
Dag två på terminen och de flesta av studentföreningarna kör en spännande stadsvandring genom centrala Karlstad. På kvällen blir det traditionsenlig fest på Nöjesfabriken. Som medlem i Karlstad Studentkår med ett medlemsarmband har du fri entré! Overaller och dylikt kan ni dessutom behålla på för en afton i sann studentanda. Läs mer!

Onsdag 30 augusti: Bio på Arenan
Gratis filmvisning på Arenan vid stadsbiblioteket i centrala Karlstad. Efter visningen bjuds det på mackor och dryck. För information om vilken film som visas följ Karlstads universitets facebooksida

Lördag 2 september: Föreningskampen
Vilken förening är bäst? Under föreningskampen på Sundsta tävlar universitetets studentföreningarna mot varandra. Kvällen avslutas med en efterfest på Gubbholmen i regi av studentföreningen LiGISt

Onsdag 6 september: Flottrace + Flottracefest
En riktig klassiker. Ekonomernas förening Karlekon anordnar det anrika Flottracet! Karlstads studentföreningar bygger sin egen flotte och tävlar mot varandra längs Klarälven. Ett absolut måste för alla studenter som följs av Flottracefest på Nöjesfabriken!

Fredag 8 september: Djurfesten
Årets nyhet! Vi på Karlstad Studentkår känner att våra kära kompisar från naturriket har fått alldeles för lite uppmärksamhet. Detta ändrar vi på genom en djurinvasion på Nöjesfabriken fredagen den 8 september! Ta på dig zebradräkten, måla på dig morrhår eller bär din bästa hundtisha! Läs mer!

Måndag 11 september: Biljettsläpp Välkomstfesten
Den här veckan inleder vi med biljettsläpp.  Klockan 10.00 släpper vi 700 stycken gratisbiljetter till Välkomstfesten. Varmt välkommen till kårexpeditionen!

Onsdag 13 september: Välkomstmässan
Tillsammans med Karlstads universitet och Karlstads kommun samlar vi olika företag och organisationer som kan hjälpa dig att komma på fötter som student. Vi kommer dessutom att bjuda på snittar samt cider!

Fredag 15 september: Välkomstfesten
Terminsstartens stora final! Ännu en traditionsenlig fest på Nöjesfabriken som vi på Karlstad Studentkår kommer att släppa 700 stycken gratisbiljetter till. Biljetterna släpps i kårexpeditionen klockan 10.00 måndag den 11 september.