Nystartsfesten kickstartar vårterminen!

Karlstad Studentkår och Nöjesfabriken bjuder härmed in Karlstads studenter till Nystartsfesten för vårterminen 2018!

Med Nystartsfesten firar vi att en ny spännande termin på Karlstads universitet nalkas. Ett perfekt tillfälle att lära känna studenter från alla möjliga kurser och program, samt ha väldigt roligt tillsammans!

Som helårs- och vårterminsmedlem i Karlstad Studentkår kommer du ha möjlighet att hämta ut en biljett till festen helt utan kostnad. Vi har 700 fribiljetter som släpps i kårexpeditionen tisdagen den 23 januari klockan 10.00. Först till kvarn!

OBS! Garderobsavgift: 30 kr. 

Inte medlem? 
Du kan givetvis besöka vår expedition för att bli medlem för vårterminen till ett pris av 150 kr. Det går även online via http://medlem.karlstadstudentkar.se/ 

Det är även möjligt att redan nu köpa biljett till Nystartsfesten på Tickster. Priset för förköp ligger på 130 kr inklusive serviceavgift. Entré i dörren kommer att kosta 150 kr och gäller enbart i mån av plats. 

Biljettlänk: https://www.tickster.com/sv/events/pn7hgxx13djv9jj/2018-02-02/nystartsfesten-2018

Dörrarna öppnas klockan 22.00 och vi rekommenderar att du kommer i tid för att undvika köer. Glöm inte heller 30 kr till garderobsavgiften. Åldersgräns: 18 år, medtag legitimation. Varmt välkommen till vårterminen 2018 önskar Karlstad Studentkår!