Hej kommunikatör, vi behöver dig!

Karlstad Studentkårs uppdrag är att ta vara på studenternas intressen, ge alla studenter hjälp och stöd samt organisera studentinflytandet vid Karlstads universitet. Vi söker nu dig som på ett kreativt sätt når ut till Karlstads studenter.

Genom olika kommunikationsinsatser ansvarar du för att förmedla organisationens budskap utefter de beslut som fattats av fullmäktige, styrelsen och presidiet. Då vi är ett litet kansli med stort uppdrag är kommunikatörens arbetsuppgifter en blandning av strategiskt, kreativt och problemlösande arbete samt praktisk produktion. Det ställer höga krav på dig som kommunikatör men ger också stor frihet att utveckla och forma organisationens kommunikation.  Våra ständiga utmaningar är att stärka organisationens varumärke, rekrytera medlemmar och upplysa om studentkårens arbete.

För att både du och organsationen ska ha så bra förutsättningar som möjligt har du relevant utbildning inom media och kommunikation eller motsvarande. Men även kunskaper, erfarenhet och intresse av:

  • Photoshop, InDesign och Illustrator
  • Microsoft Office
  • Olika sociala medier och plattformar
  • Webbpublicering
  • Svenska språket: Bra språkkänsla och god stilistisk förmåga
  • Engelska språket: Goda kunskaper i tal och skrift

Du kommer bli en del av en ideell politisk organisation som står på gammal grund men är ung och drivande. Vi erbjuder ett kansli på åtta personer där vi är experter på våra respektive områden, men jobbar nära varandra för att tillsammans föra organisationen framåt. Därför tror vi att du är en person som trivs när du får arbeta självständig och fatta egna beslut samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och vill vara del av ett team där du bollar dina idéer med andra.

Arbetsprover
Vi önskar att du skickar in arbetsprover i samband med din ansökan i form av två scenarion. Beskriv och exemplifiera hur du hade kommunicerat dessa scenarion.

  • Karlstad Studentkår ska anordna en fest för att välkomna studenterna tillbaka till ny termin.
  • Karlstad Studentkår driver kampanj om att studenterna ska fylla i sin kursvärdering.

Ansökan och frågor
Tjänsten omfattar heltid (100 %), med en provanställning på 6 månader och möjlighet till tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansök genom att skicka CV, personligt brev och arbetsprover till Lisa Knutsen, kanslichef@karlstadstudentkar.se. Sista ansökningsdatum är 2018-04-08.

För frågor om tjänsten kontakta nuvarande kommunikatör David Snårelid genom att ringa 070-780 79 91 eller skicka ett mejl till information@karlstadstudentkar.se.

För frågor om arbetsplatsen kontakta facklig representant Juval Pruitt genom att ringa 070-780 79 90 eller skicka mejl till studentombud@karlstadstudentkar.se.