Hej Ekonom, vi behöver dig!

Karlstad Studentkårs uppdrag är att ta vara på studenternas intressen, ge alla studenter hjälp och stöd samt organisera studentinflytandet vid Karlstads universitet. 

Vi söker en person som kan sköta organisationens ekonomi och möta studenterna i vår expedition! Ekonomen på Karlstad Studentkår kommer ha två ansvarsområden; att sköta Karlstad Studentkårs ekonomi (70 %) samt att ansvara för att kårexpeditionen med tillhörande administration (30 %). 

Då vi är ett litet kansli med stort uppdrag kommer du som ekonom hos oss hantera allt från rutinmässiga arbetsuppgifter som bokföring, fakturering och bokslut, till analytiska och utvecklingsstrategiska arbetsuppgifter som budgetuppföljning och prognoser. Det ställer höga krav på dig att våga vara expert på ditt område, men ger också stor frihet att utveckla och forma hur organisationen jobbar med sin ekonomi. Delar av din arbetsdag kommer du också bemanna kårexpeditionen där du kommer möta studenter och medlemmar, besvara deras frågor och guida dem rätt i organisationen. 

För att både du och organsationen ska ha så bra förutsättningar som möjligt har du relevant utbildning inom ekonomi. Men även kunskaper, erfarenhet och intresse av: 

  • Arbete inom ekonomi, redovisning och/eller organisationsutveckling
  • Löneadministration
  • Arbete i löne- och bokföringsprogram (vi jobbar idag i Fortnox)
  • Uppdrag inom ideella organisationer
  • Kansliarbete
  • Microsoft Office

Du kommer bli en del av en ideell politisk organisation som står på gammal grund men är ung och drivande. Vi erbjuder ett kansli på åtta personer där vi är experter på våra respektive områden, men jobbar nära varandra för att tillsammans föra organisationen framåt. Därför tror vi att du är en person som trivs när du får arbeta självständig och fatta egna beslut samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och vill vara del av ett team där du bollar dina idéer med andra. 

 

Karlstad Studentkårs uppdrag är att ta vara på studenternas intressen, ge alla studenter hjälp och stöd samt organisera studentinflytandet vid Karlstads universitet.

Ansökan och frågor
Tjänsten omfattar heltid (100 %), med en provanställning på 6 månader och möjlighet till tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansök genom att skicka CV, personligt brev och arbetsprover till Lisa Knutsen, kanslichef@karlstadstudentkar.se. Sista ansökningsdatum är 2018-06-17.

För frågor om arbetsplatsen kontakta facklig representant Juval Pruitt genom att ringa 070-780 79 90 eller skicka mejl till studentombud@karlstadstudentkar.se.