Introduktionen höstterminen 2019

Här kan du se allt som händer de första veckorna på terminsstarten.

Äntligen! Nya äventyr närmar sig med stormsteg. Karlstad Studentkår presenterar terminsstarten 2019.

Fredag 23 augusti: Smygstart + Picknick
Mingla och teckna ett medlemskap mellan 9:00-15:00 utanför Aula Magna (aulafoajén). Sen från klockan 15:00 är det picknick i universitetsparken där man kommer kunna mingla med olika studentföreningar och internationella studenter.

Måndag 26 augusti: Första dagen för HT19
Höstterminen drar officiellt igång! Det blir ett särskilt välkomnande för nya studenter i Aula Magna och vi öppnar vår expeditionen redan klockan 08.00. Vi kommer dessutom att finnas tillgängliga i aulafoajén utanför just Aula Magna.

Tisdag 27 augusti: Stadsvandringsfesten 2018
Dag två på terminen och de flesta av studentföreningarna kör en spännande stadsvandring genom centrala Karlstad. På kvällen blir det traditionsenlig fest på Nöjesfabriken. Som medlem i Karlstad Studentkår med ett medlemsarmband har du fri entré! Overaller och dylikt kan ni dessutom behålla på för en afton i sann studentanda.
FB-eventet

Lördag 31 augusti: Föreningskampen
Vilken förening är bäst? Under föreningskampen på Borgmästarholmen tävlar universitetets studentföreningarna mot varandra.

Onsdag 4 september: Flottrace + Flottracefesten 2019
En riktig klassiker. Ekonomernas förening Karlekon anordnar det anrika Flottracet! Karlstads studentföreningar bygger sin egen flotte och tävlar mot varandra längs Klarälven. Ett absolut måste för alla studenter som följs av Flottracefest på Nöjesfabriken!

Fredag 6 september: Djurfesten 2018
Vi på Karlstad Studentkår känner att våra kära kompisar från naturriket har fått alldeles för lite uppmärksamhet. Detta ändrar vi på genom en djurinvasion på Nöjesfabriken fredagen den 6 september! Ta på dig zebradräkten, måla på dig morrhår eller bär din bästa hundtisha!
FB-eventet

Fredag 13 september: Välkomstfesten
Terminsstartens stora final! Ännu en traditionsenlig fest på Nöjesfabriken.

 

Har du frågor om medlemskap i Karlstad Studentkår?​

Du hittar oss på kårexpeditionen!

Telefon:
054 – 700 14 85