Är du vår nya kanslichef?

Karlstad Studentkår söker en kanslichef. Vi söker dig som vill ansvara för våra anställda och vår utveckling. Tjänsten innebär personalansvar, ekonomisk administration och organisationsutveckling. Tjänsten är på heltid (100%). Ansök senast söndag 9 augusti.

Arbetsplatsbeskrivning

Karlstad Studentkår grundades 1967 och representerar idag omkring
16 000 studenter vid Karlstads universitet. Vi är en idéburen organisation vars uppdrag är att ta vara på studenternas intressen, ge studenter hjälp och stöd samt organisera studentinflytandet vid Karlstads universitet.

Vi är en liten arbetsplats med stort ansvar som arbetar mycket tillsammans med universitet, kommun och andra stora samt små organisationer i Karlstad; och olika typer av studentföreningar såklart.

Arbetsbeskrivning

I dagsläget ansvarar kanslichefen för arbetsledningen av 5 anställda men ansvarar för stöttning och arbetsmiljön av totalt 9 arbetstagare. Kanslichefen har främst tre arbetsområden:

  1. Kontinuitet i verksamheten och överlämning
  2. Personal, arbetsplats och arbetsmiljö
  3. Ekonomi & administration

Kanslichefen ansvarar för arbetsplatsen på Karlstad Studentkårs kansli, samordnar både det dagliga arbetet på kansliet och den årliga överlämningen. Målet med rollen är att ge Karlstad Studentkår kontinuitet och möjliggöra långsiktiga planer på organisationsutveckling. Du är chef på kansliet och rapporterar till styrelse och fullmäktige.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att jobba med utveckling av din arbetsplats och människor. Kanske varit chef eller ledare i tidigare arbete men framförallt är du van att samordna, kommunicera och ta ansvar.

Erfarenhet av högre utbildning, arbete eller studier, är meriterande. Även erfarenhet av att jobba på en politisk styrd organisation är meriterande.

Om du har gedigna kunskaper om det svenska högskolesystemet är detta väldigt relevant och meriterande för rollen. Det är ett plus om denna förståelse kommer från Karlstads universitet då det underlättar ingången och förståelsen i arbetet. Detta är dock inget krav.

Vidare krävs mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift samt en utvecklad social förmåga som bland annat innebär att kunna bygga upp förtroendefulla samarbeten och relationer med omgivningen. För att klara av arbetsuppgifterna krävs en god förmåga att prioritera, delegera och följa upp inom uppdragets ansvarsområde.

Ansökan och frågor

Tjänsten omfattar heltid (100 %), med en provanställning på 6 månader och möjlighet till tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till Sebastian Hasselström, ordforande@karlstadstudentkar.se. Sista ansökningsdatum är 2020-08-09.

För frågor om arbetsplatsen kontakta facklig representant Juval Pruitt genom att ringa 070-780 79 90 eller skicka mejl till studentombud@karlstadstudentkar.se.

Har du frågor om ansökan?

Hör av dig till Sebastian

Email:
ordforande@karlstadstudentkar.se