Varmt välkommen till tatueringsmässan Wermland Ink – medlemmar i Karlstad Studentkår köper biljetter till rabatterat pris

Sista mars och första april 2023 fylls Nöjesfabriken i Karlstad av en hel drös skickliga tatuerare och spännande utställare. Så bjud med kompisgänget eller hela tjocka släkten på en färgsprakande upplevelse. Mingla runt bland likasinnade och låt dig hänföras av vad dessa konstnärer, med sina kunskaper och teknikaliteter, kan åstadkomma och skapa. Kanske får du med dig ett eget konstverk hem. Under fliken ”artister” på hemsidan hittar du alla tatuerare som kommer att jobba på mässan. Kontakta din favorit för en oförglömlig tatueringsupplevelse eller ta chansen till en drop-in direkt på mässan.

Från scenen lotsar konferencieren dig genom det späckade programmet. Vi bjuds på musik, underhållning och förstklassiga tävlingar. Restaurangen är såklart öppen för att servera dig god mat och dryck. Möjlighet till shopping hittar du hos flera spännande utställare. Vill du veta mer? På mässans sociala medier presenteras allt som händer under dessa dagar. 

Text hämtad från: http://wermlandink.se/index.php